Het team:

Kurt :

   Zag het eerste levenslicht in 1971 en  geboren en getogen in een kleine gemeente in Zuidoost Limburg. Altijd al een beetje gepassioneerd geweest door reizen en al hetgeen wat er op vier wielen rondrijdt. Dus zijn aandeel is vooral het in orde zetten van de vrachtwagen.

Cindy:

    Bracht haar eerste bezoekje aan moeder aarde in 1974. Eveneens gepassioneerd door reizen. Haar aandeel in de voorbereiding van de reis is het plannen van de route en het nodige papierwerk in orde brengen ( een héle brok dus).

Tobias :

    Is onze huisgezel die zijn eerste zuchtje lucht inhaleerde in 2002. Het gaat hier over een Jack Russel die zowat het kind des huizes is aangezien we zelf geen kinderen hebben. Of hij al dan niet mee gaat gaan op de grote reis zal een beetje in functie zijn van de haalbaarheid kwestie de nodige papieren, enz...

Mavro :

    Tobias is omwille van praktische redenen niet mee gegaan op de grote reis. We hadden hem onder gebracht bij de nonkel en tante van Cindy. Hij is daar bijna letterlijk in een gouden mandje gevallen, zo goed zelfs dat hij het niet meer zag zitten om terug te keren.
Tijdens de laatste maanden van onze trip begon het bij Cindy toch weer te kriebelen voor een hond te nemen. We hadden ons oog laten vallen op een Stafford die al twee jaar in het dierenasiel van Genk zat (lang leve het www). Zo kwam het dat we twee dagen na terugkomst in het asiel stonden voor onze eerste kennismaking met Mavro. We waren mee verkocht, het heeft wel heel lang geduurd voor hij de jaren in het asiel verteerd had maar nu is het een levenslustige hond die we voor geen geld van de wereld nog zouden kunnen missen.

En uit de camion is hij ook al niet meer weg te slaan :-)