Marokko 05 tot 08 Dec 2010:

Gereden kilometers: 2350Km
Temperatuur: van -05' tot +20'

Na 3,5 jaar bijna elke vrije minuut te benutten om aan de camion te werken en dit ten spijt van vele vrienden en familie (bij deze dan ook mijn oprechte excuses en ik beloof volgend jaar beter mijn best te doen) was het dan zover, de eerste grote testtrip richting Marokko kon van start gaan.

We zijn ondertussen veilig en wel toegekomen in Algeciras. We hebben ongeveer een 650Km per dag gedaan aan een gemiddelde snelheid van 70Km. Tot nu toe doet de camion het prima al moet ik zeggen dat hij afgezien heeft op sommige stukken. Pannes tot nu toe enkel een kapotte koplamp (ampulle). Ter hoogte van Bordeaux hebben we hem ook eens laten afspuiten voor het zout wat te verwijderen van het onderstel. Achteraf gezien totaal zinloos want de spanjaarden strooien zelfs bij temperaturen van +10 graden. Nadien zijn we iets voorbij Madrid in een zware storm terecht gekomen waarbij de regen met bakken uit de hemel kwam, nooit meegemaakt maar daarmee was de onderkant terug schoon.

Temperatuur nu in Algeciras 20´ en zonnig. Morgen doen we de overzet naar Marokko.

Onderweg werden we ook nog hééééééééééél aangenaam verrast door Dirk en Diane die ons stonden uit te wuiven langs de autostrade, super gezien het ongelooflijke schijtweer.

Af en toe moest er ook stuurovername gebeuren.

Afspuiten in Bordeaux.

Algeciras: