Marokko 29 Dec 2010 tot 05 Jan 2011:

Gereden kilometers: 1018 Km
Temperatuur: 23'
Track: N12 Zagora - Foum_Zguid

Het leven op de camping beviel ons super, de was en de plas werd gedaan en we hebben er ons eens goed culinaire laten verwennen met een Marokkaanse Tajine schotel, mijn darmen vonden het deze keer ook prima.

De camping in Zagora:

De Tajine met kip:

Het werd weer tijd voor een beetje verder te trekken maar deze keer niet op een piste maar een stuk over de N12 tot Foum-Zguid, mmmm, draaide dat even iets anders uit. De N12 was de eerste 20Km wel verhard maar de rest van de 200Km was een opeenvolging van wasbord en kl#*&te steenpiste.

De Marokkaanse versie van een route National:

Van Foum-Zguid ging het richting Tata tot in Igherm, ook hier weer door soms zeer bizarre landschappen gereden.

Een mini-dromedaris:

De slaapplek:

Dan van Igherm naar Agadir: Eerst nog flink wat inkopen gedaan in de plaatselijke Marjan (Marokkaanse versie van de Carrefour) immers oud op nieuw stond voor de deur. In Agadir zijn we geland op een camping die volstond met gepensioneerde Fransozen die daar kwamen overwinteren, wie weet wij ook binnen een jaar of 20 :-).

Wat kokkerellen:

Het leven kan toch zwaar zijn:

Allé, genoeg op ons lui gat gezeten, van Agadir hebben we dan een flinke lus gedaan richting Tafraoute - Tiznit om dan nu gestrand (letterlijk dan) te zijn een twintigtal kilometer ten noorden van Agadir.

Slaapplekske:

Hier staan we nu: